معمولاSGHAROOOONSGHAROOOON بیشتر افراد از پیازچه بهعنوان چاشنی در ظرف غذایشان مصرف میکنند و خواص پیازچه و ویژگیهای فوقالعادهٔ آن را در کنار مواد غذایی دیگر نادیده میگیرند. تو صورتی که خواص پیازچه نسبت به بسیاری از مواد غذایی دیگر بیشتر است، کالری پایینی دارد، غنی از مواد مقوی است و با استقامت جهیز امان و کوچککردن سلولهای روغن به افزایش سلامتی کمک میکند. دسترسی راحت، سهولت مصرف و خواص فوقالعادهٔ پیازچه جهت میشود که مصرف مقدار کمی از آن تو رژیم غذایی اثرات زیادی داشته باشد. در این مقاله بیشتر با این خوراکی ارزشمند آشنا میشویم. حتما بخوانید:خواص ترخون برای سلامتی؛ نحوه آشپزی با این گیاه و کاشت آن تو منزلخواص جعفری برای سلامتی و دستور پخت دو غذای خوشمزه با آنخواص ریحان؛ ۱۲ خاصیت درمانی این سبزی سرشار از آنتی اکسیدان
جعفری چیست؟
خواص پیازچه برای صلح و صفا
ارج غذایی جعفری
رویه استفاده از پیازچه
اعلام خطر بخاطر استفاده پیازچه پیازچه چیست؟
پیازچه با اسامی متنوع مشابه پیاز بهاره، پیاز سبز، پیاز و (صیت منطقهای در انگلستان) و آلیوم فیستولوزوم (Allium fistulosum) شناخته میشود. پیازچه در سراسر دنیا کاشته و مصرف میشود، اما درواقع مردمان چین است.
ریحان با دستهٔ دیگری از سبزیجات قرین قرین ترهفرنگی، پیاز کوهی و موسیر وابستگی معاشرت دارد.هرچند که ممکن است تمام این گیاهان در خانواده مشابهی باشند، ولی از نظر رایحه و طعم و بی پرده با هم فرق دارند.
بهعنوانمثال ترهفرنگی بزرگتر است و اندکی طعم شیرین دارد. از طرف دیگر پیاز کوهی از یک شوک با گلهای بنفش به مشت میآید که فقط ساقههای میان تهی آن بهعنوان نظام یا چاشنی خوردنی کاربرد میشود.
درضمن موسیر گیاهی با ساقهٔ بلند سبز و پیازی کشیده و قهوهای است که داخل دستهٔ سفر فراغت میگیرد. این خاربن معمولا عطر و طعمی قویتر از پیاز سبز دارد،، اما طعم آن نسبت بوسیله پیاز ملایمتر است.
گیاه پیازچه یک ساقهٔ اهتزاز سبز و یک پیاز سفید باریک دارد و قبل از اینکه قسمت پیاز آن متورم و ارشد شود، برداشت میشود و همین موضوع پیازچه را از سایر اعضای این خانواده متمایز میکند. ولی پیاز بهاره کاملا رشد میکند و اندازه پیاز آن بزرگتر است و بو و طعم بیشتری دارد.
هر دو بخش جعفری (ساقه و پیاز) خوراکی است و میتوان از آن تو پختوپز استفاده کرد. بخش سبز بالایی مزه ملایمی دارد و عطر و طعم مقدر شدن سفید پیازچه تندتر است و طعمی متشابه به پیاز دارد.
هرچند که از پیازچه تو بسیاری از غذاهای منحصربهفرد در بکلی دنیا استفاده میشود ولی این شوک داخل تعدادی از غذاهای آسیایی و بهویژه در غذاهای چینی، ژاپنی و کرهای بهعنوان مادهٔ اصلی بهکار میرود.
پیازچه بههمراه سایر سبزیجات این خانواده بوسیله دلیل تنوع و خواص فوقالعادهای که برای سلامتی دارند، بهعنوان خیساندن اصلی درون رژیمهای غذایی متنوع استفاده میشوند.
بهعنوان مثال رژیم ماوتیک (macrobiotic diet) نوعی رژیم غذایی پیاده شدن پایهٔ استفاده از گیاهان است که بی نظیر را به استعمال سبزیجات تازه قرین پیازچه تشویق میکند. همچنین میتوان از پیازچه داخل رژیمهای غذایی پائویی، وگن ورژیم غذایی خامخواری استفاده کرد. خواص پیازچه برای سلامتی معاون به کاهش وزن؛ کمک به انعقاد خون؛ تقویت جهیز ایمنی؛ افزودن اشتی قلب؛ بهبود اشتی استخوان؛ گمان توقف رشد عطارد. ۱. معاون به کاهش حد
مقیاس کمِ کالری و مواد غذایی زیاد، پیازچه را بوسیله یکی از گزینههای برجسته بخاطر استفاده داخل رژیمهای غذایی تغییر میکند. پس اگر بهدنبال کاهش وزن هستید، این خوراکی لذیذ را از دست ندهید. همچنین میزان فیبر موجود تو ریحان بسیار بالاست و عزب با ۳۲ کالری میتواند ۱۰ درصد از نیاز روزانهٔ شما به فیبر را تأمین کند. فیبر برای مدت طولانیتری به شما احساس اشباع میدهد؛ داخل نتیجه کمتر گرسنه میشوید و با این روش به کاهش وزنتان دستیار میکند.
تعدادی از مطالعات علامت میدهد که پیازچه علاوهبر کاهش کالری و تکثیر فیبر بدن، با یک سری از ژنهای مربوط به چاقی در وفاق است. مطالعهای که داخل کشور زور روی حیوانات عمل شد، نشان میدهد که کاربرد چندهفتهای پیازچه انگیزه کاهش وزن و کوچکشدن سلولهای روغن میشود. از طرف دیگر مدل پروتئینهای خاصی که به شکستن چربی مربوط میشود، در بدن این حیوانات آزمایشگاهی افزایش مییابد.
در مطالعهٔ دیگری مکمل گیاهی حاوی ترکیبی از پیازچه و عصارهٔ بنفشه به موشهای چاق داده شد و عاقبت وزن بدن و اندازهٔ سلولهای روغن درون این موشها کاهش پیدا کرد.
استفاده از ریحان بههمراه سایر مواد غذایی کمکالری شبیه میوهها وسبزیجات یکی از روشهای ساده برای کنترل معادل است. ۲. معاون بوسیله انعقاد خون
ریحان سرشار از ویتامین k است. درواقع نصف فنجان پیازچه نیاز روزانهٔ شما بوسیله ویتامین k را برآورده میکند. ویتامین k یکی از مواد ضروری برای صلح و صفا است، ولی نقش خطیر آن در انعقاد خون م شناخته شده است.
انعقاد خون از هدررفتن زیاد از اندازهٔ خون در زمان جراحت جلوگیری میکند. این ویتامین سبب میشود تا درون زمان جریحه ترکیبات بنیادی خون یعنی پلاکت و پلاسما به سمت نگرش جراحت بروند و محل را با دلمه شدن خون بست کنند و از خونریزی زیاد جلوگیری کنند. هبوط ویتامین k میتواند جهت ایجاد علائمی مثل کبودی و خونریزی شود که معمولا در لثه و دماغ ائتلاف میافتد. ۳. تقویت جهیز ایمنی
تعدادی از مطالعات مدال میدهد که ریحان با تقویت سیستم کنف از ابتلا به بلای ناگهانی و عفونت جلوگیری میکند. مواد موجود در جعفری درون درجهٔ اول مدل سلولهای خاص سیستم ایمنی را که برای ازبینبردن بیماریها و مبارزه با مهاجمان اجنبی بنیانی هستند، افزایش میدهد.
مطالعهای که در سال ۲۰۱۳ پیاده شدن روی موشها انجام شد، مدال میدهد در موشهایی که از رژیم غذایی حاوی پیازچه استعمال کرده بودند، عملکرد سیستم امن با تکثیر فعالیت سلولهای ایمنیِ اساسی بیشتر شد. در مطالعهای دیگر که نتایج آن در یکی از مجلات منتشر شد، اختلاط خاص موجود تو جعفری را استثنا کردند و مدال دادند که خیساندن موجود در پیازچه موجب افزایش تولید آنتیبادی لازم برای مبارزه با آنفولانزا میشود.
نیز پیازچه دارای میزان بالایی از ویتامین سی (C) است. غذاهای مشابه پیازچه که حاوی بستههای آنتیاکسیدانیِ ویتامین C هستند، عملکرد سیستم امن را محکمی و از عفونت جلوگیری میکنند. ۴. افزودن سلامت بیرونی
مصیبت قلبی یکی از مشکلات عمده سلامتی تو دنیا است که میتواند منجر به مرگ افراد یدکی شود. غذاهای خاصی مثل پیازچه میتوانند انگیزه بهبود سلامت قلب شوند. مطالعهای که در سال ۲۰۱۱ روی حیوانات آزمایشگاهی عمل شد، نشان میدهد که عصارهٔ ریحان میتواند بهطور چشمگیری عوامل خطرساز بیماریهای قلبی مانند کلسترول کلی بدن، تریگلیسیرید و کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد.
مطالعهٔ دیگری در تایوان نشان میدهد که عصارهٔ پیازچه به گشایش جریان خون کمک میکند.
علاوهبراین ریحان حاوی نرخ زیادی ویتامین k است که از قلب شما حراست میکند. ویتامین k از ایجاد تفاله کلسیم در دیوارهٔ عروق جلوگیری میکند و مانع از سفتی عروق میشود. درون مطالعهای که بوسیله مدت چهار سال روی حدود ۱۶۰۵۷ خانم انجام شد، روبرو شد که افزایش اخذ لباس خاصی از ویتامین k با کاهش خطر ابتلا به مصیبت قلبی همراه است.
درکنار پیازچه رژیم غذایی تندرست و متعادل و سرشار از مواد مغذی به همراه فعالیت ورزشی منظم میتواند به سلامت و استقامت بیرونی معاون کند. ۵. گشایش سلامت استخوان
ویتامین k که در ریحان حیات دارد، علاوهبر پیشگیری از بیماریهای قلبی و بهبود انعقاد خون میتواند به تقویت استخوانهایتان دستیار نرم. ویتامین k با افزودن تولید پروتئین ویژه مورد نیاز برای حفظ کلسیم استخوان و تکثیر تراکم استخوان سبب اضافه اشتی عظم میشود.
مطالعهای که روی ۲۴۱ بیمار مشغول به پوکی استخوان انجام شد، نشان میدهد که ویتامین k ریسک شکستگی استخوان تو بیماران را کاهش میدهد و به حفظ کردن تراکم استخوان آنها کمک میکند. همچنین کاهش اخذ ویتامین k با افزایش ریسک انکسار مفاصل درون افراد سالمند همراه است.
ویتامین k موجود در ریحان درون ترکیب با کلسیم و ویتامین دی (D) عملکرد بهتری دارد. بههمیندلیل بخاطر استقامت استخوان هایتان هر روز آفتاب بگیرید و از رژیمهای غذایی سرشار از کلسیم مصرف کنید. حتما بخوانید: ۲۵ خوراکی که استخوانهای بدن را پرعضله و مستحکم میسازد ۶. احتمال توقف رشد عطارد
یکی از مهمترین خواص پیازچه این است که ترکیبات موجود در آن میتواند به کاهش نمو گوناگون خاصی از سرطان دستیار کند. درسال ۲۰۱۲ مطالعهای اجرا شد که مدال میدهد نمو تومور در آن دسته از موشهای مبتلا به عطارد کولون که از عصارهٔ پیازچه تغذیه کردند متوقف شد و علاوهبر کاهش التهاب، موشهای بیشتری زنده ماندند.
همچنین بررسیها مدال میدهد که افزایش مصرف پیازچه خطر ابتلا بوسیله سرطان پروستات را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد.
پیازچه دارای ترکیبی بوسیله صیت آلسین (allicin) است. این ماده بهخاطر تواناییای که داخل مبارزه با عطارد دارد، شناخته شده است. براساس مطالعهای که در چروک ایفا شد، بهطور مشخصی رشد سرطان در سلولهای سرطانی معده که با آلسین بهبود یافته بودند، متوقف شد و این ماده بوسیله مرگ سلولهای سرطانی کمک کرد.
هرچند که مطالعات بیشتری تو این بنیاد مورد احتیاج است، اما این تحقیقات مدال میدهد که احتمالا ترکیبات موجود داخل پیازچه بوسیله پیشگیری از سرطان کمک میکند و این گیاه را به یکی از غذاهای برجسته برای مبارزه با سرطان تبدیل میکند. ارزش غذایی پیازچه
جعفری کالری پایینی دارد اما دارای نرخ مناسبی از ویتامین k، فیبر رژیمی، ویتامین C، ویتامین A A و فولات.
است یک (فنجان ۱۰۰) گرم پیازچهٔ خردشده بهطور تقریبی حاوی موارد پایین تر: است ۳۲ کالری؛/۷ ۳ گرم کربوهیدرات؛/۸ ۱ گرم پروتئین؛/۰ ۲ گرم چربی؛/۲ ۶ گرم فیبر؛ ۲۰۱ میکروگرم ویتامین (k نیاز: روزانه ۲۵۹)درصد ؛/۱۸ ۸ میلیگرم ویتامین (C حاجت: روزانه ۳۱)درصد ؛ ۹۹۷ واحد A (ویتامین A: حاجت روزمره)۲۰ درصد ؛ ۶۴ (میلیگرم فولات: احتیاج روزمره)۱۶ درصد/؛ ۱ ۵ (میلیگرم آهن: حاجت یومیه)۸ درصد ؛ ۲۷۶ (میلیگرم پتاسیم: احتیاج روزمره)۸ درصد/؛ ۰ ۲ ( میلیگرم منگنز: نیاز روزانه)۸ درصد ؛ ۷۲ ( میلیگرم کلسیم: نیاز روزانه)۷ درصد/؛ ۰ ۱ ( میلیگرم ریبوفلاوین: نیاز روزانه)۵ درصد ؛ ۲۰ ( میلیگرم منیزیم: احتیاج روزانه). ۵ درصد گونه مصرف
از پیازچه پیازچه معمولا بهراحتی در دسترس است و زیاد مرده میتوان در پهلو سایر مواد غذایی از آن.
مصرف کرد شما میتوانید بهآسانی ریحان را از مدخل مربوط بوسیله محصولات کشاورزی مغازهها. تدارک کنید پیازچههایی را تفویض کنید که ساقهٔ آنها سبز معین و پیاز آن سفید و در کل.
تازه است تا زمان مصرف، آن را در یخچال نگه دارید و موقع استفاده، تنها اندکی از انتها و پایین پیازچه را جدا کنید و سپس آن را برای غذای مورد نظرتان.
بصیرت کنید جعفری را میتوان بوسیله قیافه پخته، سرخشده، تازه کار یا حتی بهعنوان چاشنی برای ایجاد رنگ و مزه در غذا. مصرف کرد آژیر برای
مصرف ریحان افرادی که به پیاز درک دارند ممکن است به جعفری واکنشهای جدی. مدال دهند علائم حساسیت به پیاز دربرگیرنده تنفسهای کوتاه، استفراغ، خسخس سینه، خارش یا سوزش. پوستی است اگر بعد از استعمال پیازچه این علائم یا علائم دیگری داشتید، باید استعمال پیازچه را راکد و بوسیله پزشک.
مراجعه کنید افرادی که از وارفارین خواه سایرداروهای رقیقکنندهٔ خون استعمال میکنند، باید مراقب مصرف. پیازچه باشند وارفارین دارویی است که بخاطر جلوگیری از ه شدن خون. استعمال میشود این افراد باید بهطور مرتب تراکم خون خویشتن را کنترل و ویتامین k دریافتیشان را.
تنظیم کنند این موضوع بوسیله این معنی حلق که بهطورکامل از ویتامین k موجود در مواد غذایی چشمپوشی کنید، بلکه باید مراقب مواد غذایی دریافتی روزانه خویشتن باشید تا با داروهایتان تداخل. نداشته باشد تاریخچهٔ
استفاده پیازچه کاربرد از ریحان از قدیمالایام مرسوم. بوده است در واقع، شهرت (انگلیسی) پیازچه Scallions از یک (کلمهٔ) یونانی askolonion که بوسیله یک (شهر) باستانی Ashkelon مربوط میشود، محزون.
شده است امروزه از پیازچه در بسیاری از غذاها و جشنهای سنتی. مصرف میشود بهعنوانمثال در یکی از جشنهای یهودیان مردم آواز میخوانند و در یک بازی، اعضای خانواده خود را با.
ریحان میزنند در ویتنام پیاز سبز تخمیر میشود و درون یک غذای سنتی ویتنامی برای سال جدید.
مصرف میشود همچنین پیازچه یکی از مواد اصلی در فیلیپین است که به عنوان ادویه بخاطر تند کردن غذا خواه روی غذاهای سرخشده.
استعمال میشود در ژاپن از جعفری تو انواع غذاها از برنج تا سوپ. کاربرد میشود درحالیکه تو مکزیک به جعفری سبز (برشتهشده) سبولیتاس cebollitas یا پیاز کوچک میگویند بیشتر به صورتی کبابی تک استفاده. فراغت میگیرد کلام خاتمه پیازچه با اسامی متنوع مثل پیاز بهاره، پیاز سبز، پیاز و و آلیوم فیستولوزوم. شناخته میشود این خار بومی چروک است، اما درون سراسر دنیا کشت میشود و تک استفاده. قرار میگیرد جعفری دارای مجموعهای از مواد غذایی مفید است و خواص درمانی زیادی دارد؛ بههمیندلیل انتخابی عالی برای رژیمهای. غذایی است این سبزی دارای انواع موادغذایی مهم مانند ویتامین k، ویتامین C و فیبر است و کالری. پایینی دارد بههمیندلیل میتوانید بدون ازدسترفتن رایحه و طعم لذیذ طعام و با دریافت ویتامینهای مورد حاجت خودتان را. لاغر کنید میتوانید از ریحان بخاطر تزیین ظرف غذایتان استفاده کنید و رنگ دلنشینی بوسیله. آن بدهید از طرف دیگر میتوانید از جعفری بهعنوان طعمدهنده در انواع غذاها و سسها. کاربرد کنید میتوانید پیازچه را داخل بر سایر موادغذایی به کار ببرید و یک رژیمغذایی متعادل محتوی انواع میوه، سبزیجات و دانهها. داشته باشید زمانیکه کامل این موارد در کنار سبک زندگی سالم و فعالیت ورزشی استراحت بگیرد، تأثیر بزرگی در سلامت شما. خواهد داشت در: ادامه بخوانید کاشت سبزی در گلدان؛ ۱۶ سبزی تندرست که میتوان در مسکن
درباره این سایت