ASGHAتحریمOOOON های آمریکا هواوی را در وضعیت بسیار سختی راحتی داده است؛ به طوری که هرروز تماشایی خبری متاخر مبنی کنار قطع مشارکت یکی دیگر از شرکت های ارشد فناوری با شریک شدن دیرینه ی چینی شان هستیم. شکی محو هواوی براثر تحریم ها، چه در کوتاه مدت و چه در بلندمدت، با مشکلات زیادی رو به رو خواهد شد؛ اما بقای غول فناوری-مخابراتی چین به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های تولیدکننده ی تجهیزات زیرساخت و تلفن هوشمند، نگرش بحث و نفاق نظر بین صاحب نظران دنیای فناوری است. درحالی که فدایی کارشناسان نصیب و قسمت کمی بخاطر تو امان ماندن هواوی از بایکوت ها قائل هستند و به عنوان شاهدی برای مدعای خود به فروپاشی تقریبی ZTE براثر تحریم های آمریکا استناد می کنند، بسیاری دیگر عقیده دارند هواوی مبصر مرطوب از آن است که شکست بخورد» و علاوه برآن، چینی ها با درنظرگرفتن مجموعه ای از تدابیر و اقدامات مقدور است بتواند اثرهای مخرب تحریم ها را به حداقل برساند.مقاله های مرتبط:هواوی: ما قربانی زورگویی آمریکا شده ایم اما درصدد توافق با گوگل هستیمترامپ در برابر هواوی؛ مسئله ملی یا بازیچه ای بخاطر مجادله تجاری؟

پیش ازاین تو زومیت، تاریخ ی مغایرت هواوی و دولت آمریکا و مشکلاتی را بررسی کرده ایم که بایکوت ها برای این شرکت چینی ایجاد خواهد کرد. حالا تو این مطلب عزم داریم راهکارهای احتمالی هواوی برای قاهر شده بر این مشکلات را واکاوی کنیم.سیستم عامل

با پایان کشف کردن مهلت ۹۰ بسرعت ی شریک شدن شریک شدن ها با هواوی، پشتیبانی گوگل از تلفن های هوشمند پیدایش این شریک شدن (شامل هر دو برند هواوی و آنر) رسما به پایان خواهد رسید و درنتیجه، دیگر شاهد استعمال از درخت سرو ها و خدمات گوگل، فروشگاه اپلیکیشن پلی استور و دریافت به موقع وصله های امنیتی گوگل در گوشی های جدید پیدایش هواوی نخواهیم بود. پیش از امتداد مطلب، ردی ازاله باردیگر یادآوری کنیم که بنابر اعلام گوگل، این محدودیت ها تنها شامل تلفن های جدید هواوی خواهد شد و پشتیبانی از گوشی های قدیمی و فعلی هواوی همچنان ادامه خواهد داشت.

به سوا پیشانی های امنیتی گوگل که هواوی راهی برای قبض زودهنگام آن ها نخواهد داشت و باید منتظر عرضه شدن اشتراکی کد آن ها در پروژه ی اندروید متن باز» (AOSP ) باشد، چینی ها ممکن است بتوانند راه حل جایگزینی برای سایر فردی های تذکر شده پیدا کنند.



رابط کاربری EMUI هواویهواوی تأیید کرده طولانی اپلیکیشن های اندرویدی روی سیستم عامل جدیدش ارتکاب خواهند شد

سال ۲۰۱۲، بسیار پیش از شروع تنش ها با آمریکا و قبل از به شنوایی رسیدن زمزمه های تحریم، هواوی امر روی سیستم عامل اختصاصی خویشتن با شهرت هانگ منگ (HongMeng) را آغاز کرده حیات. بنابر اخبار یو چنگدانگ، مدیر ارشد اجرایی مقدر شدن محصولات مصرفی هواوی، سیستم عامل هانگ منگ در حالت خوشبینانه خزان امسال، و در بدبینانه ترین حالت بهار سال آینده نمایش خواهد شد. با اینکه گفته می شود هانگ منگ تضاد هایی با اندروید گوگل و اندروید متن باز خواهد داشت؛ اما هواوی تأیید کرده است که کامل اپلیکیشن های ترقی داده شده بخاطر اندروید روی این جهیز عامل نیز بدون مشکل اجرا خواهند شد.

هنگامی که مصاحبت از جهیز عامل های موبایل وارسته از گوگل و اپل به میان می آید، ممکن است داخل حافظه بسیاری افراد معروفیت های انقراض خورده یا کمینه موفقی شبیه ویندوزفون، بلک بری اواس، تایزن، فایرفاکس اواس و اوبونتو تاچ تداعی شود؛ اما درادامه توضیح خواهیم عدالت چرا سیستم عامل احتمالی هواوی بخت بیشتری برای توفیق دارد.فروشگاه اپلیکیشنمقاله ی مرتبط:هواوی پیش از تحریم شدن درحال ترقی پلتفرمی برای جایگزینی پلی استور بود

هر جهیز عامل هرچقدر هم کامل، بهینه، پر از قابلیت های مختلف و کاربرپسند باشد، تا وقتی اپلیکیشنی برای استفاده تو آن حیات نداشته باشد، محکوم به فنا است. هواوی پیش از اینکه به سیستم عامل جدید فکر کند، باید به ظهر کشف کردن جایگزینی بخاطر پلی استور گوگل باشد. هواوی همین حالا هم فروشگاهی با نام اپ گالری (AppGallery) دارد؛ ولی بخاطر پرکردن طولانی جای تهی گوگل پلی و رفع کامل نیاز های اپلیکیشنی کاربران، هواوی خواه باید هرچه نوک تیز پر حرارت فروشگاه خویشتن را گسترش دهد و با ترقی دهندگان مناظره کند خواه به فکر استفاده از فروشگاهی سومین در تلفن های هوشمندش باشد. 

شاید در نگاه اول، باتوجه به تجربه ی ناموفق ویندوزفون و بلک بری اواس (دو سیستم عامل موبایلی که همواره بعد از اندروید و iOS زیادترین سهم بازار را بوسیله خویشتن خاص داده بودند)، قضا و قدر قدری برای توفیق سیستم عامل هواوی و فروشگاه اپلیکیشن اختصاصی آن قائل شویم؛ اما نباید فراموش کنیم بوسیله احتمال زیاد، فروشگاه هواوی با ویندوزفون استور و بلک بری ورلد (BBW) بسیار متفاوت خواهد بود و از بسیاری جهات به اپ استور آمازون شباهت بیشتری خواهد داشت.



فروشگاه اختصاصی AppGallery هواویهواوی حدود یک سال است فروشگاه عام اپلیکیشن خود با اشتهار اپ گالری» را معرفی کرده است

درحالی که بغرنج دو فروشگاه ذکرشده در جذب ترقی دهنده و اپلیکیشن به فرق ساختاری سیستم عامل هایشان با اندروید بازمی گشت، سیستم عامل هواوی به احتمال زیاد با چنین مشکلی روبه رو نخواهد شد. بوسیله عنوان مثال، ازآنجایی که ترقی یا تبدیل (پورت کردن) اپلیکیشن برای سیستم عاملِ کاملا متفاوت امر چندان آسانی نیست، مایکروسافت برای متقاعدکردن شرکت ها به ترقی ی اپلیکیشن بخاطر ویندوزفون مجبور بود از برانگیزنده های اختصاص کاربرد کند.

بلک بری هم درون مقطعی پشتیبانی بومی از اپلیکیشن های اندروید را به سیستم عامل خویشتن اضافه کرده بود؛ ولی به برهان تفاوت ماهیتی بلک بری او اس با اندروید، اپلیکیشن های اندرویدی روی گوشی های بلک بری با مشکل یا عملکرد ضعیف ایفا می شدند. همین موضوع خاتمه بلک بری را متقاعد کرد تا تو تلفن های هوشمند متاخر خویشتن بوسیله استفاده از سیستم عامل اندروید رو بیاورد.

بعضی پیش جو بلفیوری، از مدیران بزرگ مایکروسافت درون پاسخ به سئوال یکی از کاربران درون توییتر درباره ی افت اپلیکیشن های ویندوز ۱۰ موبایل نوشته بود:ما خیلی تقلا کردیم تا توسعه دهنده ها را انگیزش [به پشتیبانی از ویندوز موبایل] کنیم. به آن ها پول پرداخت کردیم و حتی خودمان برایشان اپلیکیشن نوشتیم. اما تعداد کاربران به قدری کمینه بود که بخاطر بیشتر شریک شدن ها مقدار سرمایه گذاری نداشت.



جهت کم بودن اپلیکیشن های فروشگاه ویندوزفون از زبان یکی از مدیران بزرگ مایکروسافت استفاده از سیستم عاملی مبتنی بر اندروید باعث می شود هواوی با مشکلات قرین ویندوزفون و بلک بری روبه رو نشود

با وجود تقلای غول یواش افزاری جهان، تعداد اپلیکیشن های فروشگاه مایکروسافت تو سال ۲۰۱۴ و دوران اوج ویندوزفون به سختی از مرز ۳۰۰ هزار تخطی می کرد. این درحالی است که آمازون که در وهله ی ابتدا خیر شرکتی درنگ افزاری است و نه تلفن های هوشمند مقدر شدن عظمت از کسب وکار آن را تشکیل می دهد، با تلاشی بوسیله مراتب کمتر از مایکروسافت توانسته است زیاد از ۴۵۰ هزار اپلیکیشن را به فروشگاه خود جذب کند.

با توجه بوسیله اینکه هواوی پس از سامسونگ بزرگ ترین تولید کننده ی تلفن هوشمند در گیتی است و از این محاسبه تا اینکه والاتر از اپل فراغت دارد، در مذاکره با توسعه دهنده ها برای جذب اپلیکیشن به فروشگاه اختصاصی، قطعا دست بالاتری از مایکروسافت، بلک بری و آمازون خواهد داشت. توسعه دهنده ها نیز به احتمال بسیار لازم نیست تا اپلیکیشن های خویشتن را برای نمایش در فروشگاه هواوی از نو بنویسند یا آن ها را پورت کنند؛ بلکه تنها کافی است تا همان پکیج ارسالی بخاطر گوگل پلی را با بخشی تغییر درون فروشگاه جدید به ثبت برسانند.

اما حتی اگر بیشتر ترقی دهنده ها از اپ گالری هواوی پشتیبانی کنند، همچنان یک مشکل دیگر حیات خواهد داشت: اپلیکیشن های آمریکایی. همان طورکه در شمایل دون مشاهده می کنید، حتی با صرف دیدن کردن از اپلیکیشن های ساخت گوگل (مانند یوتیوب و کروم و جیمیل و.)، باز هم بیشتر اپلیکیشن های پرطرفدار پلی استور آمریکایی هستند.



برترین اپلیکیشن های پلی استور بوسیله جز اپلیکیشن های گوگل (اپلیکیشن های با مدال قرمز آمریکایی هستند)

خوشبختانه گوگل اجازه ی کاربرد از چندین فروشگاه اپلیکیشن بوسیله صورت بی آرامی زمان روی دستگاه های اندرویدی را می دهد؛ درنتیجه هواوی می تواند علاوه بر فروشگاه عام خود، از فروشگاه های سوم نیز در سیستم عاملش استفاده کند. ظن کاربرد ی هواوی از چنین راهکاری، با توجه بوسیله گستردن معارفه مباحثه ی این مشارکت با Aptoid چندان دور از واقعیت به نظر نمی رسد. با استفاده از فروشگاه های ثالث، هواوی امکان پذیر است بتواند به نوعی مشکل انبازی نکردن بعضی شرکت های نرم افزاری با فروشگاه اختصاصی خود به دلیل تحریم های آمریکا را همچنین محلول نرم. برای شهید ازآنجایی که Aptoid فروشگاهی پرتغالی با بیش از ۷۰۰ هزار اپلیکیشن است و همین اینک هم طیف وسیعی از اپلیکیشن های آمریکایی (ازجمله اپلیکیشن های گوگل) را تو خود جای داده است، می تواند در دورزدن تحریم ها به هواوی دستیار نرم.

اما اگر هواوی بتواند با دستیار فروشگاه های سومین تحریم های آمریکا را دور بزند و دسترسی به تمام اپلیکیشن های موجود درون گوگل پلی را برای کاربران خود حاضر کند، همچنان تا اجرای طولانی و رسیده این اپلیکیشن ها روی پلتفرم خود یک قدم فاصله خواهد داشت؛ هواوی باید جایگزینی برای سرویس ها و API-های گوگل پیدا کند.



سرویس های اندروید گوگل در مقایسه با درخت سرو های پروژه ی اندروید متن بازسخت افزار

اگرچه تقریبا تمامی قطعات پر اب افزاری محصولات هواوی داخل خاک چین تولید می شوند؛ اما تکنولوژی های به فقره رفته در بسیاری از آن ها متعلق بوسیله آمریکا است. وب سایت ورج با مطالعه کالبدشکافی گوشی P30 Pro توسط سایت ifixit، قطعات سخت افزاری با منشاء آمریکایی را شناسایی کرده و جایگزین های غیر آمریکایی بخاطر آن ها پیشنهاد داده است که درادامه به عمده ترین آن ها اشاره می کنیم.

البته نباید فراموش کرد که هواوی با داشتن آزمایشگاه های پیشرفته و بودجه ی رسیدگی و ترقی (R

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها